a kedvezményezett neve: NORTH FORCE HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft

a projekt címe: NORTH FORCE HUNGARY KFT. humánerőforrás fejlesztéssel járó technológia korszerűsítése

a szerződött támogatás összege: 39.077.691,- Ft

a támogatás mértéke (%-ban): 70,00 %

a projekt tartalmának bemutatása:

A NORTH FORCE HUNGARY Kft. 2021 októberében 39,078 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében megjelent, „Mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati kiíráson. Az 55,825 millió forint összköltségvetésű, Szécsényben megvalósult beruházás eszközbeszerzési részében 1-1 db minikotrógép, gumilánctalpas minikotró, rakodógép, illetve 2 típusú lapvibrátor beszerzése valósult meg. Megvalósult továbbá 5 fő soft skill képzése és egy 50 órás szervezet-, folyamat- és menedzsmentfejlesztési tanácsadás is.

A North Force Hungary Kft. 2004.01.18-án, családi vállalkozásként, 3 millió forint jegyzett tőkével jött létre. 2006-tól az építőiparban, ezen belül is, az út- és közműépítésben folytatták működésüket. Az építőipar ezen ágazatában megtalálták számításaikat, nagy multinacionális, valamint hazai cégeknél, stabilan folyamatos munkákat kapnak, fejlesztéseiket is ebbe az irányba bővítették.

Többségében alvállalkozóként, az útépítéshez kapcsolódó tevékenységek ellátásával foglalkoznak, szegélyépítés, árokrendezés (tisztítás, tükörrendezés), útpadka javítás, járdák felújítása, térburkolatok készítése, de e mellett kátyúzást is vállalnak. Működésnk alapja a jó minőségű munkavégzés és a korrekt üzleti kapcsolat. Közel 20 éves működésük alatt a szerzett tapasztalatokkal és a felkészült hozzáértő szakember gárdával mai napig minőségi munkát tudnak végezni. Vállalkozásuk saját tulajdonú, a gépek tárolására, szervízelésére alkalmas műhellyel, illetve a gépek illetve a munkások munkaterületre történő szállításához szükséges gépjárművekkel is rendelkezik. Az elmúlt évek során átlagosan 8 fős létszámmal működött vállalkozásuk.

A vevői igények folyamatos fejlesztést, precíz és alacsony fenntartási költséggel működő, a legkorszerűbb technológiát jelentő gépek használatát teszik szükségessé.

Ezekhez az igényekhez való igazodás érdekében technológia korszerűsítés megvalósítását határozták el, melynek keretében 1 db kompakt rakodógépet, 1 db zárt kezelőfülkés gumilánctalpas minikotrót, 1 db minikotrót valamint 1 db irányváltós és 1 db előrehaladó lapvibrátort beszerzését valósítottak meg.

A meglévő szakmai ismereteinket kompetencia fejlesztéssel, illetve szervezetfejlesztési tanácsadás igénybevételével támogatták. Bővítették vállalkozásuk vezetésének és alkalmazotti körének képzettségét, 20 órás kompetenciafejlesztő online soft skill képzés igénybevételével, melyen 5 munkavállaló vett részt. Szervezetfejlesztési tanácsadási szolgáltatást 50 órában vettek igénybe az IFKA minősítési rendszerében regisztrált képző cég közreműködésével.

A legkorszerűbb technológia beszerzésére irányuló fejlesztésünk hozzájárul vállalkozásunk hozzáadott érték szintjének folyamatos bővítéséhez, a meglévő dolgozók munkahelyének megtartásához, újak létrehozásához, illetve az alkalmazottak bérszínvonalának növeléséhez is. A gépek beszerzése megerősítette piaci pozíciójukat. A tanácsadásnak köszönhetően megtörtént a szervezeti struktúra átvilágítása, a folyamatok optimalizálása.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg..

a projekt befejezési dátuma : 2023. szeptember 11.

projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02109

  • a kedvezményezett neve: NORTH FORCE HUNGARY Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • a projekt címe: „A NORTH FORCE HUNGARY Kft. eszköz és honlapfejlesztése Varsányban”
  • a szerződött támogatás összege: 7.152.500,-Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 50 %
  • a projekt tartalmának bemutatása:
A NORTH FORCE HUNGARY Kft 2017 júliusában 7,15 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Széchenyi 2020 program a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” pályázati programjának keretében. A 14,31 millió forint összköltségvetésű, Varsányban megvalósuló beruházás, 1-1 db új TAKEUCHI TB240 típusú gumiláncos mini-kotrógép beszerzésére, valamint a cég honlapjának kialakítására irányul.

A NORTH FORCE HUNGARY Kft. 2004-ben jött létre, majd 2006-tól kezdtünk munkákat vállalni az építőiparban, ezen belül is, az út- és közműépítésben.

Többségében alvállalkozóként, az útépítéshez kapcsolódó tevékenységek ellátásával foglalkozunk, szegélyépítés, árokrendezés (tisztítás, tükörrendezés), útpadka javítás, járdák felújítása, térburkolatok készítése, de e mellett kátyúzást is vállalunk. Működésünk alapja a jó minőségű munkavégzés és a korrekt üzleti kapcsolat.

Az elmúlt évek során kialakított jó üzleti kapcsolatnak, megfelelő minőségű munkavégzésnek köszönhetően állandó megrendelést biztosítanak az év szinte minden szakaszában, mely kapacitásainkat leköti.

Az elmúlt évek során folyamatosan bővült árbevételünk, működési kapacitásunk is, így már 8 főt foglalkoztatunk jelenleg is.

A bővülés csak a vevői igényeknek eleget téve lehet fenntartható, ezt célozza az 7,15 millió forint európai uniós támogatás segítségével megvalósuló projekt megvalósítása.

A projekt 1 db minikotrógép beszerzésére irányul, mely gép egyaránt alkalmas nagyobb munkaterületeken, de a legszűkebb munkaterületeken való munkavégzésre is.

A fejlesztéssel bővül vállalkozásunk szolgáltatási (építőipari) kapacitása, mely hozzájárulhat a vevőink megelégedettsége, ugyanakkor további üzleti kapcsolatok kialakítására. Az új gép beállításával növekszik vállalkozásunk üzembiztonsága, egyrészt a gép korszerűsége és alacsony üzemeltetési költségei miatt.

A fejlesztéssel biztosítani tudjuk, hogy egy komplex programmal segítendő járásban található, hátrányos helyzetű településen működő vállalkozásunk a meglévő 8 fő részére hosszú távon biztos munkahelyet megtartsuk, de alkalmassá váljon arra is, hogy hosszú távon további 1-2 fő részére új munkahelyet teremtsünk. Vállalkozásunk ismertsége egyrészt a támogatott beruházásnak, másrészt a projekt keretében megvalósuló honlapfejlesztésnek növekszik. Új üzleti partnereket, új üzleti szegmentumokat tudunk megcélozni

Az eddigi munkáink megtartása mellett magasabb hozzáadott értékkel (nagyobb nyereséggel) rendelkező munkákat is meg tudunk szerezni. Ismertségünk növekedése hozzájárul a gépi kapacitásaink jobb kihasználásához, az esetleges állásidők minimálizálásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

  • a projekt befejezési dátuma : 2018. május 31.
  • projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00828