Sajtóközlemény

A NORTH FORCE HUNGARY kft. eszköz és honlapfejlesztése varsányban

A NORTH FORCE HUNGARY Kft 2017 júliusában 7,15 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Széchenyi 2020 program a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” pályázati programjának keretében. A 14,31 millió forint összköltségvetésű, Varsányban megvalósuló beruházás, 1-1 db új TAKEUCHI TB240 típusú gumiláncos mini-kotrógép beszerzésére, valamint a cég honlapjának kialakítására irányul.

 A NORTH FORCE HUNGARY Kft. 2004-ben jött létre, majd 2006-tól kezdtünk munkákat vállalni az építőiparban, ezen belül is, az út- és közműépítésben.

Többségében alvállalkozóként, az útépítéshez kapcsolódó tevékenységek ellátásával foglalkozunk, szegélyépítés, árokrendezés (tisztítás, tükörrendezés), útpadka javítás, járdák felújítása, térburkolatok készítése, de e mellett kátyúzást is vállalunk. Működésünk alapja a jó minőségű munkavégzés és a korrekt üzleti kapcsolat.

Az elmúlt évek során kialakított jó üzleti kapcsolatnak, megfelelő minőségű munkavégzésnek köszönhetően állandó megrendelést biztosítanak az év szinte minden szakaszában, mely kapacitásainkat leköti.

Az elmúlt évek során folyamatosan bővült árbevételünk, működési kapacitásunk is, így már 8 főt foglalkoztatunk jelenleg is.

A bővülés csak a vevői igényeknek eleget téve lehet fenntartható, ezt célozza az 7,15 millió forint európai uniós támogatás segítségével megvalósuló projekt megvalósítása.

A projekt 1 db minikotrógép beszerzésére irányul, mely gép egyaránt alkalmas nagyobb munkaterületeken, de a legszűkebb munkaterületeken való munkavégzésre is.

A fejlesztéssel bővül vállalkozásunk szolgáltatási (építőipari) kapacitása, mely hozzájárulhat a vevőink megelégedettsége, ugyanakkor további üzleti kapcsolatok kialakítására. Az új gép beállításával növekszik vállalkozásunk üzembiztonsága, egyrészt a gép korszerűsége és alacsony üzemeltetési költségei miatt.

A fejlesztéssel biztosítani tudjuk, hogy egy komplex programmal segítendő járásban található, hátrányos helyzetű településen működő vállalkozásunk a meglévő 8 fő részére hosszú távon biztos munkahelyet megtartsuk, de alkalmassá váljon arra is, hogy hosszú távon további 1-2 fő részére új munkahelyet teremtsünk. Vállalkozásunk ismertsége egyrészt a támogatott beruházásnak, másrészt a projekt keretében megvalósuló honlapfejlesztésnek növekszik. Új üzleti partnereket, új üzleti szegmentumokat tudunk megcélozni

Az eddigi munkáink megtartása mellett magasabb hozzáadott értékkel (nagyobb nyereséggel) rendelkező munkákat is meg tudunk szerezni. Ismertségünk növekedése hozzájárul a gépi kapacitásaink jobb kihasználásához, az esetleges állásidők minimálizálásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

További információ kérhető:

NORTH FORCE HUNGARY Kft.

Bárányné Mócsány Márta, ügyvezető

Elérhetőség: +36-20-991-4096, northforcehungary.kft@upcmail.hu